• Üdvözlünk kedves látogató!

  Oldalunkon elsősorban retro, régebbi filmeket találsz, amelyeket azonnal nézhetsz,mert a filmeket, beágyazott (ugynevezett embed kód segítségével) formában jelenítjük meg!

 • Bangkok Hilton ausztrál tévéfilmsorozat, 4óra 27 perc, 1989

  A II. világháborúban hadbíróság által lefokozott Hal Stanton hosszas hányódás után Ausztráliában telepszik le - álnéven. Itt találkozik egy jómódú lánnyal, akibe azonnal beleszeret, ám Catherine családja rossz szemmel nézi a kapcsolatot. Amikor kiderül a férfi múltja, kegyetlen módon közbelépnek és - lányuk terhességét is eltitkolva - elszakítják oket egymástól. Catherine megkeseredetten, a világtól elzárkózva neveli fel asztmás lányát, Katrinát, aki anyja halála után nyomozni kezd soha nem ismert apja után.

 • Geronimo - Az amerikai legenda (Geronimo: An American Legend) amerikai western, 115 perc, 1993

  Az apacsok megegyezés elott állnak a kormánnyal egy - a kormány által ellenorzött - rezervátum megalakításáról. Vannak köztük azonban néhányan, akik ragaszkodnak hagyományaikhoz, és mindent elkövetnek, hogy meghiúsítsák az egyezményt...

 • A skarlát betu (The Scarlet Letter) amerikai filmdráma, 135 perc, 1995

  Hester Prynne a konvenciókra fittyet hányó gyönyöru asszony és Dinsdale tiszteletes tiltott és titkos szerelme az indiánháborúk korának puritán Új-Angliájában. A ruhára hímzett, a hitvesi hutlenséget jelképezo skarlát színu "A" betu, melyet Hester dacos büszkeséggel visel, az erkölcscsoszök világa ellen való örök lázadás szimbólumává nemesedett.

 • Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak (Hotel Transylvania) amerikai animációs film, 91 perc, 2012

  Vérszívó vagy nászúton? Farkasember családi lazuláson? Rémkoppantó, aki belefáradt a szürke hétköznapok egyformaságába? Vár a Hotel Transylvania - mino"ségi pihenés és felfrissülés mindennemu" rémnek, szörnynek és gonosz torzszülöttnek. Drakula gróf ötcsillagos erdélyi luxusszállodájában (foszakács: Quasimodo) a szörnyek és családjuk távol...

 • Kék villám (Blue Thunder) amerikai akcióthriller, 105 perc, 1983

  Frank Murphyt (Roy Scheider), a Los Angeles-i rendo"rség pilótáját azzal a feladattal bizzák meg, hogy tesztelje a legújabb harci helikoptert, a Kék Villámot. A veterán repülo"st lenyu"gözi a gép technikai felszereltsége és tudása. A Kék Villám lopakodó helikopter, szinte zajtalanul képes megközelíteni célpontját, beépített speciális kameráinak köszönheto"en átlát a falakon, különleges iránymikrofonjaival még a suttogást is képes rögzíteni, fegyverarzenáljával pedig egy fél város romba döntheto". Murphy azonban a tesztelés során szörnyu" államtitkokra derít fényt.